Noin 25 minuuttia + kypsennys 1 tunti

  • 1 kg naudan paistia
  • voita paistamiseen
  • 5 dl vettä
  • 1 tölkki (100 g) viipaloituja herkkusieniä
  • 1/2 dl sinihomejuustomuruja
  • 1/2 dl mustaviinimarjahyytelöä
  • 2 herkkukurkkua kuutioituna
  • 3 dl smetanaa
  • 2 dl kuohu- tai ruokakermaa
  • 4 rkl vasikanfondia
  • 4-5 rkl Maisena-suurustetta (ruskea kastike)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria

Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot kuumalla pannulla voissa. Kaada lihat kattilaan. Huuhtele pannu pienellä vesimäärällä ja kaada paistoliemi lihojen päälle. Lisää herkkusienet, sinihomejuustoa, herkkukurkkukuutiot sekä viinimarjahyytelö. Lisää loput vedestä ja anna lihojen kypsyä kattilassa hiljalleen, kunnes ne ovat mureita (noin 1 tunti).